Over ankidee

  • Zomer 2014 ben ik, Anki de Ruiter, gestart met ankidee; een creatief concept gericht op hergebruik van kleding en items van stof.
    Ook voor hulp bij het uitvoeren van een creatief idee, omdat men er niet aan toe komt of er de materialen en mogelijkheden niet voor heeft, ben ik in te schakelen.
  • Daarbij ben ik een all round inzetbaar organisatietalent, accurate hands-on dienstverlener met veel administratieve, secretariële en organisatorische bedrijfservaring in de grafische-, commerciële- en non-profit sector.
  • Mij op de behoeften en verwachtingen van de klant richten is één van mijn sterke punten; ik heb een breed sociaal netwerk; veel ervaring in mensen, organisaties en allerlei doelgroepen met elkaar in contact te brengen en zet hier met veel plezier en intrinsieke motivatie mijn schouders onder.
  • creatieve doener – netwerker – dienstverlener – organisator.

Reacties zijn gesloten.